Verkrijgbaar in deze talen
English edition Dutch edition German edition Polish edition Italian edition Brazilian edition French edition Serbian edition Swedish edition Indonesian edition Ukrainian edition Spanish edition Albanian edition Hungarian edition Macedonian edition Slovenian edition Chinese edition Russian edition Finnish edition Slovak edition
"Heb het boek net uitgelezen. Fantastisch. Prachtig werk. Gefeliciteerd."
Hans-Hermann Hoppe, auteur van 'Democracy: The God That Failed'

Auteurs

Vrijheid wordt bepaald door hetgeen waar we juist niet over stemmen.
Karel BeckmanKarel Beckman
Karel Beckman is journalist. Hij was hoofdredacteur en oprichter van de onafhankelijke internet-publicatie Energy Post. Daarvoor was hij onder meer hoofdredacteur van European Energy Review en redacteur bij het Financieele Dagblad. Eerder publiceerde hij het boek ‘Het broeikaseffect bestaat niet: de mythe van de ondergang van het milieu’.


Frank KarstenFrank Karsten
Frank Karsten is oprichter van het Mises Instituut Nederland en van de Stichting MeerVrijheid. Deze libertarische organisaties zetten zich in voor lagere belastingen en minder overheidsbemoeienis in Nederland. Vanuit die functie geeft hij lezingen in het land waarin hij zich uitspreekt tegen de groeiende overheidsinvloed in het leven van burgers.
Hij is bereikbaar via emailadres frank@frankkarsten.nl.